Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Anke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Zeer goed medium.




Ervaring van E met waarzegster Anke   Ervaring van E met waarzegster Anke   Ervaring van E geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Beste Anke jij kan heel goed invoelen bedankt voor de mooie reading. Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Dag Anke,

Dank voor uw begrip en geduld.
Loslaten is vertrouwen.

Dankjewel
Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Jij geeft mij heel veel rust en bevestiging zodra ik weer verder kan gaan. Jij hoort heel snel weer van mij.




Ervaring van Diana met waarzegster Anke   Ervaring van Diana met waarzegster Anke   Ervaring van Diana geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, alles wat je zegt klopt, ik bel je snel weer.




Ervaring van Vera met waarzegster Anke   Ervaring van Vera met waarzegster Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Lieve Anke alles wat je zegt klopt, nu kan ik weer vooruit gaan. Ik bel je zeker weer op. Liefs Vera.




Ervaring van Vera met waarzegster Anke   Ervaring van Vera met waarzegster Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Een TOPPER.. Dank je wel.
Zeer positieve en eerlijke vrouw. Ze voelt zaken zeer goed aan.




Ervaring van E. met waarzegster Anke   Ervaring van E. met waarzegster Anke   Ervaring van E. geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke met waarzegster Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Ik las vandaag terug wat Anke me ooit voorspeld heeft. Alles is uiteindelijk inderdaad precies zo gegaan op gebied van werk en relatie.




Ervaring van Noor met waarzegster Anke   Ervaring van Noor met waarzegster Anke   Ervaring van Noor geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  To the point, erg gedetailleerd. Dit was precies wat ik al een tijd voelde. Ik kom zeker nog terug. Een aanrader.




Ervaring van P D met waarzegster Anke   Ervaring van P D met waarzegster Anke   Ervaring van P D geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Ik moest dit met u delen. Dank u wel voor onze gesprek het heeft me goed gedaan. Ik heb een heel fijn gesprek met u gehad en ik ga u zkr terug bellen in de toekomst. Ik ga u advies volgen en u laten weten hoe het is gegaan. Dank je wel Anke je bent de beste een dikke kus. R.




Ervaring van R met waarzegster Anke   Ervaring van R met waarzegster Anke   Ervaring van R geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Heel erg bedankt boor het fijne en warmte gesprek mooi bootschappen dankjewel .




Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Ik vond het gesprek erg prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen dank je wel voor het mooie gesprek.




Ervaring van Esther met waarzegster Anke   Ervaring van Esther met waarzegster Anke   Ervaring van Esther geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met waarzegster Anke   Ervaring van Sonja met waarzegster Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met waarzegster Anke   Ervaring van Mandy met waarzegster Anke   Ervaring van Mandy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Deze dame zei me wat ik nodig had te horen. Heb weer de moed om verder te gaan. Heel veel liefde.




Ervaring van Elly met waarzegster Anke   Ervaring van Elly met waarzegster Anke   Ervaring van Elly geplaatst op 27 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Fijn gesprek gehad met Anke. Zij heeft mij veel waarheden verteld en inzichten en tips gegeven. Prettig en deskundig persoon. Aanrader.




Ervaring van A met waarzegster Anke   Ervaring van A met waarzegster Anke   Ervaring van A geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Wat een fijne gesprek. Veel informatie gekregen en vertrouwen voor de toekomst. Toppertje.




Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Wat een fijn gesprek. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe.




Ervaring van Wim met waarzegster Anke   Ervaring van Wim met waarzegster Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Het was een waar genoegen met Anke aan de telefoon ik ben veel wijzer geworden uit het gesprek. dankje Anke voor het gesprek. ik ga er zeker wat mee doen .en hou je op de hoogte.




Ervaring van herma met waarzegster Anke   Ervaring van herma met waarzegster Anke   Ervaring van herma geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Lieve Anke,
Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen.




Ervaring van Shirley met waarzegster Anke   Ervaring van Shirley met waarzegster Anke   Ervaring van Shirley geplaatst op 31 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Heel erg bedankt, jij bevestigde mijn gevoel precies. Je gaf me weer vertrouwen super bedankt, bel je snel weer.




Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Anke jij kont heel goed invoelen op mijn situatie alles wat je zegt klopte. Ik hou je op de hoogte. xxx Ann.




Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Ik zag bij mijn vorige getuigenis 1 ster staan. maar je verdient 5 sterren.




Ervaring van Luisteraar met waarzegster Anke   Ervaring van Luisteraar met waarzegster Anke   Ervaring van Luisteraar geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Beste Anke,
Dank je wel voor je adviezen tijdens ons gesprek van zojuist. Je moest wel een paar keer het e.e.a. voor mij herhalen maar ik heb de boodschap begrepen. Als het zover is, dan laat ik je de afloop van je voorspellingen weten. Ik begrijp eigenlijk niet waarom er niet meer getuigenissen zijn over jou. Ik vind je nl heel goed en je houdt de mensen ook niet langer aan de lijn dan nodig is.




Ervaring van Luisteraar met waarzegster Anke   Ervaring van Luisteraar met waarzegster Anke   Ervaring van Luisteraar geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Anke is ongelovelijk precies en duidelijk. Ze heeft het iedere keer precies goed gehad. Bedankt daarvoor. Je was een enorme steun in de rug voor mij.




Ervaring van Richard met waarzegster Anke   Ervaring van Richard met waarzegster Anke   Ervaring van Richard geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Lieve Anke
Ik heb een helle aangename gesprek gechat met u , voor mij was een stukje openbaring in mijn zoektocht .Was super om te horen hoe alles gaan verlopen ,alles klopt wat je hebt gezegd . Je kan alles enorm goed voelen.
Ik Dankje lieve Anke .




Ervaring van Mersina met waarzegster Anke   Ervaring van Mersina met waarzegster Anke   Ervaring van Mersina geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Liefs Anke, heb er vertrouwen. in dat de voorspellingen uitkomen. Je bent heel goed in het aanvoelen. Dank je wel voor het mooie gesprek. Supergoed.




Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann met waarzegster Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Hallo Anke, ik heb je net aan de telefoon gehad en dank je voor wat je voor me gedaan hebt en de geweldige tips.
Ik ben er al mee aan de slag gegaan. Ik bel je zeker nog terug.

Lieve groetjes Anne-Marie.




Ervaring van Anne-Marie met waarzegster Anke   Ervaring van Anne-Marie met waarzegster Anke   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Alles wat je vertelde klopte, jij bent heel sterk in het aanvoelen. Ik bel je zeker weer. Dankje voor jou advies.
Liefs w.




Ervaring van w met waarzegster Anke   Ervaring van w met waarzegster Anke   Ervaring van w geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Heb je net gesproken Anke. Helaas was de tijd om. Dank je wel voor je advies, heel duidelijk. Je voelde het allemaal meteen heel goed aan.




Ervaring van Annelies met waarzegster Anke   Ervaring van Annelies met waarzegster Anke   Ervaring van Annelies geplaatst op 6 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Hoi Anke. u kwam met 1 vraag meteen naar de kern.




Ervaring van Meral met waarzegster Anke   Ervaring van Meral met waarzegster Anke   Ervaring van Meral geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Heel fijn helder en duidelijk medium. Dank je wel Anke. Je vult precies de stukken in die onduidelijk zijn.




Ervaring van Diana met waarzegster Anke   Ervaring van Diana met waarzegster Anke   Ervaring van Diana geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Anke is een supermedium. Ze beschreef alles heel goed ongelooflijk zelfs. Ivm liefde wat er nu speelt, hoe ik mij voel. Ze zag wat ik deed van werk en een huis dat ik in gedachten, beschreef ze helemaal hoe het eruit zag zonder iets te zeggen.
Ze heeft mij al regelmatig het nodige duwtje gegeven.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden