Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Egon
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Tot mijn grote verbazing moet ik toegeven dat uw ongelofelijke voorspelling uiteindelijk is uitgekomen. Uw ongekend geheugen en uw fijn gehoor waarbij je zelfs mijn kat kon horen spinnen, maken je tot een zeer unieke paragnost. Ik ben er nu ook van overtuigd dat je andere voorspelling die ik haast voor onmogelijk acht ook waarheid zal worden. Dit is prachtig en nogmaals veel dank.




Ervaring van Dap met waarzegster Egon   Ervaring van Dap met waarzegster Egon   Ervaring van Dap geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Een rustige gedegen paragnost, die bemoedigende voorspellingen kan doen. Indien je daags of meerdere malen met identieke vraag speelt is er een bijzondere kans verschillende uitkomsten te verwerven ter bezinning.




Ervaring van Glenn met waarzegster Egon   Ervaring van Glenn met waarzegster Egon   Ervaring van Glenn geplaatst op 23 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Een fijne man om mee te praten. en snel zijn bevindingen aangeeft. Zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van F met waarzegster Egon   Ervaring van F met waarzegster Egon   Ervaring van F geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Helder en duidelijk antwoord waar ik zelf mee verder kan.




Ervaring van saskia met waarzegster Egon   Ervaring van saskia met waarzegster Egon   Ervaring van saskia geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Fijne, vriendelijke man. Ik bel graag naar Egon omdat ik dan weet een goed advies en zuivere inzichten te bekomen. Bedankt Egon.




Ervaring van Caroline met waarzegster Egon   Ervaring van Caroline met waarzegster Egon   Ervaring van Caroline geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Beste Egon,

Ik heb zojuist met u gesproken betreft de man in mijn leven die aan zich zelf moet werken om open te staan voor veranderingen, zodat we beide een intieme verbintenis hebben met elkaar en samen iets moois opbouwen in de toekomst.

U gaf aan dat er geen tijd aan gebonden was, maar wel dit jaar zal plaatsvinden. Ik hoop op je goede waarneming en wacht het geduldig.

Gr Carmen.




Ervaring van Carmen met waarzegster Egon   Ervaring van Carmen met waarzegster Egon   Ervaring van Carmen geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Aangename persoonlijkheid.kort, warme en krachtig in antwoorden en volgens mij pal erop. Hartelijk dank. E.




Ervaring van Edith met waarzegster Egon   Ervaring van Edith met waarzegster Egon   Ervaring van Edith geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  We hebben elkaar meerdere malen gesproken en je blijft erbij dat het goed komt tussen mij en die man. En dat er binnenkort weer contact zal zijn.
Eerder zat je ook al goed met het moment van contact dus ik vertrouw nu ook weer op je voorspelling.

Dankjewel voor de fijne gesprekken. Je bent een warm en eerlijk persoon.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Hele lieve warme man. eerlijk en oprecht een echte aanrader om mee te spreken.

Bedankt. Liefs .




Ervaring van Laura met waarzegster Egon   Ervaring van Laura met waarzegster Egon   Ervaring van Laura geplaatst op 20 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Beste Egon,

Wij hadden even net met elkaar gesproken.
Twee weken geleden had ik je ook gebeld " betreft " relatie en deze is ook uitgekomen, er komt geen relatie met deze persoon. U heeft gelijk gehad. vandaag hadden we over " uithuisplaatsing van mijn dochter" volgens jouw gaat het niet gebeuren en dat in feb 2018 nieuwe ontwikkelen komen voor mij. op een positieve zin. Dankjewel voor je wijze woorden en voor je eerlijkheid. Dank je wel Egon en ik neem nog contact met je op.

Met vriendelijke groet,
bezorgde moeder.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon het is uitgekomen. Een weekje later dan je zei maar het is uitgekomen. Dank je.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon dank je voor ons tweede gesprek vandaag, je blijft bij je voorspelling dat er deze maand een positieve ontwikkeling ontstaat en dat die bepaalde andere persoon zal verdwijnen dit jaar. Dank je dat je mijn moederhart geruststeld. Ik hoop dat je gelijk hebt en hou je op de hoogte x.




Ervaring van N. met waarzegster Egon   Ervaring van N. met waarzegster Egon   Ervaring van N. geplaatst op 12 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon ik heb je gisteren gebeld en je zag nog steeds een positief contact deze maand nog liggen. en je zag ook dat de persoon die ik niet in het leven van mijn kind wil zou vertrekken dit jaar nog. Ik hoop dat je gelijk hebt en hou je op de hoogte x.




Ervaring van N. met waarzegster Egon   Ervaring van N. met waarzegster Egon   Ervaring van N. geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Beste Egon,

Bedankt voor het prettige gesprek ben zeer tevreden.

Zeer goed gevoel bij Egon . prettige energie.




Ervaring van Willem met waarzegster Egon   Ervaring van Willem met waarzegster Egon   Ervaring van Willem geplaatst op 13 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Lieve Egon, dankuwel voor het consult. Heb zojuist een heel fijn gesprek met u gehad. Ik heb u ervaren als een warme, betrouwbare, vriendelijke persoonlijkheid welke een vleugje humor niet schuwt. Ik kan een ieder dan ook van harte aanraden om een gesprek met u aan te gaan. Lieve groeten van mij in liefde en licht.




Ervaring van Willeke met waarzegster Egon   Ervaring van Willeke met waarzegster Egon   Ervaring van Willeke geplaatst op 4 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon, jij bent de enige die de waarheid durft te zeggen. En daar bellen we ook voor. En uit het verleden blijkt ook dat je steeds gelijk hebt. BEDANKT .




Ervaring van b. met waarzegster Egon   Ervaring van b. met waarzegster Egon   Ervaring van b. geplaatst op 4 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Je voelt dingen zeer goed aan. Ik laat je verder weten hoe het is verlopen of het uitgekomen is.




Ervaring van c met waarzegster Egon   Ervaring van c met waarzegster Egon   Ervaring van c geplaatst op 16 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  dank je wel voor je duidelijke uitleg. ik hoop dat u voorspelling ook voor mij mag uitkomen. net als voor de mensen die u reeds geraadpleegd hebben.




Ervaring van frank met waarzegster Egon   Ervaring van frank met waarzegster Egon   Ervaring van frank geplaatst op 25 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen op het gebied van werk en liefde. Ik zal u laten weten hoe het is verlopen. Groetjes Willem.




Ervaring van Willem met waarzegster Egon   Ervaring van Willem met waarzegster Egon   Ervaring van Willem geplaatst op 7 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  lieve egon u kon gelijk aangeven dat ik last had/heb van hoofdpijn en dat klopte en over werk gebied hoop dat ik gauw een leuk baantje vind. een lieve hartelijke groet van mij. A.




Ervaring van a met waarzegster Egon   Ervaring van a met waarzegster Egon   Ervaring van a geplaatst op 6 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Ik ben verbaasd over wat u mij allemaal heeft kunnen vertellen. Ik vond het een fantastisch gesprek en zal u vaker gaan contacteren voor een consult. Groetjes Pascal.




Ervaring van Pascal met waarzegster Egon   Ervaring van Pascal met waarzegster Egon   Ervaring van Pascal geplaatst op 6 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Ik zag zoveel problemen in mijn relatie dat ik niet meer wist wat ik moest doen. Maar dankzij uw hulp heb ik de kracht gevonden om eraan te werken. Ik zal u zeker nog een keer bellen voor advies en laat u weten of mijn relatie sterker is geworden dan ooit tevoren. Groeten Charlotte.




Ervaring van Charlotte met waarzegster Egon   Ervaring van Charlotte met waarzegster Egon   Ervaring van Charlotte geplaatst op 25 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Allereerst wil ik u bedanken voor het fijne gesprek dat ik met u heb gehad. U hulp geeft mij de kracht om problemen te overkomen ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen en mijn relatie zal uitbloeien tot iets groots. Groetjes Babette.




Ervaring van Babette met waarzegster Egon   Ervaring van Babette met waarzegster Egon   Ervaring van Babette geplaatst op 24 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Dag Egon, ik heb twee keer een email consult en een keer een telefonisch consult bij jou gehad. Ik ben blij met je eerlijke en duidelijke antwoord. Een deel van jouw voorspelling is nu aan het uitkomen, hier ben ik al heel blij mee. Ik zit nog vol spanning wat het tweede deel van jouw voorspelling betreft, maar ik heb ondanks alle spanning goede hoop. Ik zal zeker nog een keer een beroep op je doen voor een steuntje in mijn rug.




Ervaring van G met waarzegster Egon   Ervaring van G met waarzegster Egon   Ervaring van G geplaatst op 23 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Liefste Egon bedankt voor deze lieve woorden deed me echt ongelooflijk goed je hebt een lieve stem en heeft me gekalmeerd dat ik toch wat kan genieten. Heel veel liefs Cathérine




Ervaring van Catherine met waarzegster Egon   Ervaring van Catherine met waarzegster Egon   Ervaring van Catherine geplaatst op 14 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  bedankt voor uw realistische raad !




Ervaring van popi met waarzegster Egon   Ervaring van popi met waarzegster Egon   Ervaring van popi geplaatst op 15 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Bedank voor alles en je bent een echte top dank je




Ervaring van Hanan met waarzegster Egon   Ervaring van Hanan met waarzegster Egon   Ervaring van Hanan geplaatst op 1 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon wauw ik ben in schok! Er zou binnen 2weken liefdevol contact zijn en ja hoor, op de dag 2 weken is jouw voorspelling uitgekomen! Nu zeg je dat hij binnen de week contact zal opnemen om af te spreken en er binnen de 2 weken een afspraak is! Ik heb het volste vertrouwen in jou! Hij heeft me niet meer geblokkeerd zoals jij zei! Je geeft me weer hoop op de relatie!




Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon ik heb je zonet gebeld! Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt en hij binnen 2 weken contact opneemt met mij en hier verder een relatie uit voorkomt! Ik laat dat zeker nog weten! Je geeft me hoop!




Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem met waarzegster Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  dank u Egon voor je oprechtheid, je was kei oprecht en dat was keihard maar een oprecht gevoel, echt bedankt voor je reading was wat ik niet wou horen maar eerlijk en oprecht Thx




Ervaring van INGRID met waarzegster Egon   Ervaring van INGRID met waarzegster Egon   Ervaring van INGRID geplaatst op 20 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Egon, ik bel je nu al enkele maanden en je blijft hetzelfde zeggen en zien dat het weer goedkomt en ja dat is ook zo, in die tijd bent u ook een kei en is meestal juis, je hebt enorm veel geduld en ben een zachte man, ik zal je nog vaak bellen om raad. bedankt




Ervaring van ingrid met waarzegster Egon   Ervaring van ingrid met waarzegster Egon   Ervaring van ingrid geplaatst op 5 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Beste Egon.
Bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek. Op al mijn vragen had je een duidelijk antwoord. Hierdoor voel ik me een stuk rustiger en zie ik weer de positieve dingen van het leven. Dank je wel.




Ervaring van Jacqueline met waarzegster Egon   Ervaring van Jacqueline met waarzegster Egon   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 5 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Hij nam inderdaad in augustus contact op ! Ik hoop dat de rest ook uitkomt. Ik laat het je zeker weten !! Dank je Egon !




Ervaring van B met waarzegster Egon   Ervaring van B met waarzegster Egon   Ervaring van B geplaatst op 13 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  U bent rustgevend,erg goed in aangeven van tijd.
U heeft steeds weer gelijk,kort en krachtig..u bent absoluut 5 sterren waardig bedankt weer.




Ervaring van Lala met waarzegster Egon   Ervaring van Lala met waarzegster Egon   Ervaring van Lala geplaatst op 22 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Beste Egon, Ik wil u lang deze weg bedanken voor uw gesprek. Ik heb er een heel positief gevoel van over gehouden .Ik ben niet van Belgie dus u zult al kunnen vermoeden wie ik kan zijn. ik ben dik tevreden met uw gesprek heel eerlijk en oprecht, net als uw andere collega's. Allemaal even. Ik plaats gauw weer uw vijfde ster erbij als mijn vriend binnen of na 1 week kontakt met mij maakt.
Nogmaals bedankt en tot gauw. Gr S




Ervaring van S met waarzegster Egon   Ervaring van S met waarzegster Egon   Ervaring van S geplaatst op 26 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden