Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met waarzegster Gazali   Ervaring van Els met waarzegster Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali,

Ondertussen heb ik u meerdere keren gesproken over verschillende onderwerpen die me bezig houden. Het maakt niet uit hoe vaak en hoe lang ik u spreek, u hebt onwijs veel geduld. U zegt dingen uit uzelf en uw voorspellingen zijn iedere x raak.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali dank je wel.
De verbinding werd na ons lang gesprek verbroken.
Thank you for all the years of support.
Ik probeer vol te houden en jij blijft mij hierin ondersteunen.
Nogmaals dank.
Liefs C




Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, wat verwoordde je het weer mooi, hij is emotioneel onderweg.
Dank je xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik wil je bedanken voor een inzichtelijk gesprek. Je bent zoo puur en zo eerlijk,
ik bel je al zo vaak elke keer komen jou voorspellingen uit. Het is onvoorstelbaar dat veel voorspellingen uitkomen zo goed en kundig in je vak.

Ga zo door. Twijfel niet en bel Gazali.




Ervaring van Loes met waarzegster Gazali   Ervaring van Loes met waarzegster Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennifer met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is de beste op de lijn wil je een oprecht en eerlijk antwoord dan moet je bij hem zijn. Zijn voorspellingen kloppen tot nu toe.

Groetjes van Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  De beste en meest overtuigende reviews die ik ooit heb gelezen bij een medium, voor ik jou gisterenavond nog voor het eerst heb gebeld. Voorspellingen die zijn uitgekomen, en een dame die na 10 jaar bellen naar allerhande mediums, maar jou de meest zuivere medium vindt. Wat prachtige reviews. En ja, dit gesprek voelde ook heel zuiver aan en je was ook heel duidelijk, en ook heel geloofwaardig toen je zei, hoe je de dingen aanpakt bij mindere leuke voorspellingen, maar wel mooi om te zien hoe het gaat gebeuren tussen mij en die ene persoon. Je bent ook heel lief en zo rustig. Bel je zeker nog. Lieve groetjes S uit Belgie.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt Gazali. Jou voorspelling wat betreft mijn opleiding is uitgekomen. Heb het gehaald. Ben heel opgelucht. Bedankt en tot snel.




Ervaring van S met waarzegster Gazali   Ervaring van S met waarzegster Gazali   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste lieve Gazali. Ik heb je vaker gesproken, alle dingen die je eerder voorspelt had zijn uitgekomen. Dank voor je steun en advies, je geeft me altijd power om weer verder te kunnen. Je bent mijn rots in mijn hele moeilijk tijd.
Dankjewel voor de moeite liefs Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali bedankt voor je luistert oor had je gemist. Ben blij dat je weer bereikbaar bent. Liefs van Rianne.




Ervaring van Rianne met waarzegster Gazali   Ervaring van Rianne met waarzegster Gazali   Ervaring van Rianne geplaatst op 14 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali heeft maar een paar woorden nodig, om je de juiste inzichten te geven. Je krijgt er kippenvel van hoe goed hij is. Hij benoemt de dingen zoals ze zijn en wind er geen doekjes om heen. Je komt helemaal tot rust tijdens het gesprek.
Het is een ster om mee te spreken.




Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, opnieuw om te laten weten dat je voorspellingen in verband met werk weer exact zijn uitgekomen als je zei.
Ongelooflijk hoe jij er steeds met je voorspellingen boenk opzit.

Dank je wel.
E.




Ervaring van E. met waarzegster Gazali   Ervaring van E. met waarzegster Gazali   Ervaring van E. geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Naar mijn mening in 10j bellen naar allerhande mediums de meest zuivere ziel. Deze man krijgt veel te weinig erkenning. Dus bij dezen. hartelijk dank voor je zijn.
P.




Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hi Gazali,

Mijn favoriete medium nu al 4 jaar. Mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Je bent een top gozer en een super heerlijke gesprekspartner.

Tot nu toe kloppen al jou voorspellingen.

Ik spreek je gauw.

Xxx SB.




Ervaring van SB met waarzegster Gazali   Ervaring van SB met waarzegster Gazali   Ervaring van SB geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met waarzegster Gazali   Ervaring van Yvette met waarzegster Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali,

Dankjewel voor je top consult, ik stelde je een vraag en je zat meteen raak.
Je wist dingen te benoemen wat je niet kon weten. Daarnaast heb je humor, ik heb echt genoten van ons gesprek. Ik wens dat je nog veel mensen mag helpen met je gave en je mooie ziel.




Ervaring van Caroline met waarzegster Gazali   Ervaring van Caroline met waarzegster Gazali   Ervaring van Caroline geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Je bent geweldig in je voorspellingen.




Ervaring van Dannie met waarzegster Gazali   Ervaring van Dannie met waarzegster Gazali   Ervaring van Dannie geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Je had wederom gelijk. Zonder aarzelen zei je dat het me zou lukken die coins van de Exchange te halen. Het had wat voeten in de aarde maar is me gelukt. Niet de eerste keer dat je gelijk krijgt.




Ervaring van M met waarzegster Gazali   Ervaring van M met waarzegster Gazali   Ervaring van M geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hi Gazali, je had het goed gezien, ik ben afgewezen voor die ene baan. Nu hopen dat die andere het wel gaat worden zoals jij dat gezien en gezegd hebt. Ik vind je een zeer goed medium.




Ervaring van A. met waarzegster Gazali   Ervaring van A. met waarzegster Gazali   Ervaring van A. geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het gaat nu precies zoals je had gezegd, stapje vooruit stapje achteruit stapje vooruit.
Je brengt een stuk rust en bewustwording mee wanneer ik je spreek.
Dank je wel Gazali, altijd fijn om je te spreken.
Tot snel weer.


.




Ervaring van Motorina met waarzegster Gazali   Ervaring van Motorina met waarzegster Gazali   Ervaring van Motorina geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali bedankt nogmaals voor je inzet, je voorspellingen komen inderdaad uit. Ik was wat sceptisch maar dat was niet nodig.
Je stelt mij altijd gerust met de energie die je geeft, je draait er niet om heen gewoon straight to the point.
Je bent een kanjer en de meest eerlijke medium die je kunt spreken.

Groetjes van een onrustige klant die nu weer rustig is.




Ervaring van Ann met waarzegster Gazali   Ervaring van Ann met waarzegster Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Top gesprek top gozer 10 sterren 10 punten tot gauw.




Ervaring van Marc met waarzegster Gazali   Ervaring van Marc met waarzegster Gazali   Ervaring van Marc geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Topper super bedankt voor je hele mooie consult, je bent mijn favoriete engel.

Corrie.




Ervaring van Corrie met waarzegster Gazali   Ervaring van Corrie met waarzegster Gazali   Ervaring van Corrie geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, je had het goed. Je zei dingen die gewoon kloppen.
Ik ga mij zen houden en ik wil je bedanken :)). Tot heel gauw weer.

Ciao.

Motormuisje.




Ervaring van Viktoria met waarzegster Gazali   Ervaring van Viktoria met waarzegster Gazali   Ervaring van Viktoria geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik wil je bedanken voor je hartverwarmende gesprek, de kracht die je doorgeeft en de steun die je biedt is overweldigend. Ik heb een zeer rustgevend gesprek met je gehad je bent een topper
Het is altijd fijn om je te spreken.

Liefs Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali hij had me begin vd week gebeld maar mijn telefoon was uitgevallen wegens lege batterij maar je hebt me gerustgesteld dat de contacten zullen hersteld worden en hij zijn hart en gevoelige kant zou laten zien, je hebt vandaag gelijk gekregen. Hij heeft niet enkel gebeld maar hij is ook bij mij langsgekomen en ik voel mij uiteraard in de zevende hemel. Het was vandaag een dag vol goed geluk, op naar meer, mijn geloof in zijn liefde voor mij en ons kindje is ook weer hersteld. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Gazali. Je bent een topper. X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en voor je inzichten. Ben er een heel stuk op vooruit gegaan.
Het is zeker de moeite waard om je terug te bellen.

Groetjes van Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, Ik had je zojuist aan de lijn, maar de verbinding werd verbroken, omdat mijn beltegoed op was. Dank je voor het verhelderende gesprek en de inzichten die je mij gegeven hebt. Je hebt een vriendelijke en prettige stem om naar te luisteren. Lieve groetjes van een tevreden beller.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Zoals ik van je gewend ben, komen je voorspellingen altijd uit.
Al jaren ben je mijn vaste medium, en wens dat je mediumschap heel lang mag volhouden.




Ervaring van Desiree met waarzegster Gazali   Ervaring van Desiree met waarzegster Gazali   Ervaring van Desiree geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Zit je in de knoop en wil je een goed gesprek. Dan ben je bij Gazali aan het juiste adres.




Ervaring van Britt met waarzegster Gazali   Ervaring van Britt met waarzegster Gazali   Ervaring van Britt geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali je zei me gisteren precies hoe ik mijn sms moest formuleren naar hem toe maar wat heel apart is, je zei me ook hoe hij zou reageren hierop en idd het is tot in detail uitgekomen. Ik blijf fan en jij blijft me verbazen met jouw gave, hoe jij precies de energien van anderen kan aanvoelen en kan omschrijven verleden, heden en toekomst, magnifique. Dankjewel lieve man.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dankjewel Gazali voor het fijne gesprek. Jij blijft mij steeds hetzelfde vertellen. Heb vertrouwen dat het goed komt. P.




Ervaring van Petra met waarzegster Gazali   Ervaring van Petra met waarzegster Gazali   Ervaring van Petra geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden