Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Johannes
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Al veel mediums regelmatig geconsulteerd, maar dit is zeker een van de betere zoniet de beste tot nu toe, goede heldere analyse en uitleg met eerlijke voorspelling, indien van toepassing.




Ervaring van Huub met waarzegster Johannes   Ervaring van Huub met waarzegster Johannes   Ervaring van Huub geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Amai Johannes wat ben ik blij je gesproken te hebben pasgeleden. Na zoveel jaar eindelijk duidelijkheid. Je kon het niet weten van M. Je had het toch helemaal goed ik raad anderen jou aan. Je zat trouwens ook goed met de uitspraak van de vrede rechter. Toppie. Xxx Esmee.




Ervaring van Esmee met waarzegster Johannes   Ervaring van Esmee met waarzegster Johannes   Ervaring van Esmee geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Yo johannes, ik was zo onder de indruk met ons gesprek. super dat je mij op de juiste weg heb gezet. Wat ik nog superder vind bro, dat je dingen kon recht zetten met mijn lieve overleden. Je mag weten bro, ik voel me zowat herboren haha. Je bent een zuiver en geweldig medium.
Tot ziens, Lu.




Ervaring van Luarts met waarzegster Johannes   Ervaring van Luarts met waarzegster Johannes   Ervaring van Luarts geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Mijn eerste keer dat ik een medium heb gebeld. Ik was zo zenuwachtig maar ik werd zo gauw rustig van u.
U heeft zo goed afgestemd en ingevoelt danku en ook voor het energie geven ik voelde het duidelijk. Ik bel u gauw weer . Liefs Do.




Ervaring van Do met waarzegster Johannes   Ervaring van Do met waarzegster Johannes   Ervaring van Do geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Bedankt lieve Johannes dat u contact kon leggen met m'n overleden vader ik ben dankbaar dat mijn vragen hierdoor beantwoord zijn.
Vilja.




Ervaring van Vilja met waarzegster Johannes   Ervaring van Vilja met waarzegster Johannes   Ervaring van Vilja geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes is een zeer goede raadgever.

Hij brengt helderheid en duidelijkheid in situaties en heeft veel ervaring en mensenkennis.

Hij geeft je steun en is erg zorgzaam en medelevend.

Kan erg goed luisteren en neemt de tijd.

Is helder en duidelijk.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Geweldig fijn gesprek gehad, Johannes kan heel goed luisteren, invoelen, echt een bevestiging. Ik wilde je heel erg bedanken voor het mooie gesprek en alle tijd die je hebt genomen om naar mijn verhaal te luisteren toen de verbinding werd verbroken. Het spijt me, ik denk dat mijn iphone dat zo regelt na X minuten. Veel dank nogmaals. J.




Ervaring van Janette I met waarzegster Johannes   Ervaring van Janette I met waarzegster Johannes   Ervaring van Janette I geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes staat mij altijd bij met wijze raad.
Zeer goed medium.
Ik krijg heldere inzichten en we kunnen goed samenwerken.
Johannes is ervaren en rustig.
Hij is zorgzaam en daadkrachtig.
Hij zit vaak goed met wat hij doorkrijgt.
Zeer gevoelig empatisch medium.
Doortastend en doelgericht werkt hij met mij samen tot een oplossing hij is goed in coaching.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Een heel aangename en fijne man en wist en voelde veel zonder dat ik het zelf aangaf. Een fijn en goed gevoel bij.




Ervaring van Emmie met waarzegster Johannes   Ervaring van Emmie met waarzegster Johannes   Ervaring van Emmie geplaatst op 29 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes, dank voor je inzichten vanuit je vooruitziende blik en intense inzichten. Fijn, als iemand je met weinig woorden begrijpt en doorziet. Je geeft rust en positieve energie.




Ervaring van Glenn met waarzegster Johannes   Ervaring van Glenn met waarzegster Johannes   Ervaring van Glenn geplaatst op 28 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes, dank voor je inzichten vanuit je vooruitziende blik en intense inzichten. Fijn, als iemand je met weinig woorden begrijpt en doorziet. Je geeft rust en positieve energie.




Ervaring van Glenn met waarzegster Johannes   Ervaring van Glenn met waarzegster Johannes   Ervaring van Glenn geplaatst op 28 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes is een zeer fijn persoon wij werken goed samen. Als hij zijn kennis en ervaring inzet worden er veel doelen gehaald. Ik kom telkens na gesprekken meer in mijn kracht te staan voel mij meer ontspannen en rustiger. Johannes weet samen met mij helderheid op de situatie te krijgen. Zodat ik het weer meer los kan laten. Topcoach.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Super lieve medium, een hele fijne stem om naar te luisteren. Schetst je situatie helder in beeld, veel geduld en luistert aandachtig naar je verhaal, to the point eerlijk en betrouwbaar. Ik kom zeker terug, mooie aanwinst voor de site.




Ervaring van a met waarzegster Johannes   Ervaring van a met waarzegster Johannes   Ervaring van a geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Met Paula, ik wil u bedanken voor het heldere gesprek. Wat ik zo fijn heb ervaren is dat ik me zo opgelucht voel door u. Eindelijk voelde ik iets ipv duisternis. Dank u wel voor uw hulp.




Ervaring van Paula met waarzegster Johannes   Ervaring van Paula met waarzegster Johannes   Ervaring van Paula geplaatst op 22 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Dank je wel lieve Johannes voor je inzichten. Fijn weekend. Happy.




Ervaring van Happy met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes is een zeer zuiver betrouwbaar vriendelijk en eerlijk medium.Hij geeft mij nu sinds een jaar coaching. Ik sta steeds meer in mijn kracht.Hij heeft mij al met veel zaken en problemen bij gestaan.Johannes is erg empathisch en invoelend. Na een gesprek ben ik een stuk rustiger en gebeuren er altijd wonderlijke dingen.Ik hou hem regelmatig op de hoogte. Hij voelt mij goed aan en resoneert met mij als persoon.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes wat kan je goed invoelen op personen je hebt goede raad gegeven waardoor mijn gezondheid beter is dank je daarvoor. Alles wat je mij verteld hebt klopt voor de toekomst dat zie ik nog wel maar heb er vertrouwen in grtjs.




Ervaring van Ch met waarzegster Johannes   Ervaring van Ch met waarzegster Johannes   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Sorry lieve Johannes dat mijn beltegoed op was en de verbinding weg viel. Ik wilde u nog bedanken voor uw afstemmen en dat u mij dingen hebt verteld wat niemand kon weten. U mag weten dat ik me nu heel goed voelt ook door uw energie die u gaf. Voelde me zo wanhopig en belde u in tranen op. Bedankt dat ik me nu zo ontspannen voel. Liefs, JH.




Ervaring van Johanna met waarzegster Johannes   Ervaring van Johanna met waarzegster Johannes   Ervaring van Johanna geplaatst op 12 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes, dank je nogmaals voor je reading. Ik heb je vandaag gesproken en voel dat je een oprecht medium bent.
Ik ga aan de slag met de situatie rond mijn moeder en houd je tzt op de hoogte.
F.




Ervaring van F. met waarzegster Johannes   Ervaring van F. met waarzegster Johannes   Ervaring van F. geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hallo, wel ik zat een beetje in een dilemma maar jij legde me de karakters van beide personen uit en alles klopte tot in detail erna wist ik ook dat mijn gevoel dus juist zat. Je bent echt een kei en je hebt me super geholpen want alles wat je me vertelde klopte tot in detail wauw een topper. Christelle.




Ervaring van Christelle met waarzegster Johannes   Ervaring van Christelle met waarzegster Johannes   Ervaring van Christelle geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Bedankt voor je goede financiele advies, dit heeft mij veel ellende voorkomen. Ben dankbaar. Liefs, S.B.




Ervaring van SB met waarzegster Johannes   Ervaring van SB met waarzegster Johannes   Ervaring van SB geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Heel mooi dat u contact hebt kunnen leggen met mijn overleden zoontje. Ik heb Goddank mijn antwoorden. Dankjewel lieve Johannes. Ik heb eindelijk rust.




Ervaring van Natasja met waarzegster Johannes   Ervaring van Natasja met waarzegster Johannes   Ervaring van Natasja geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hallo daar lieve johannes, zoals je het zei gaat het ook he met de liefde van me leven en ik ga mijn koers varen naar Rotterdam, hartelijk dank voor je mooie medeleven steun en de energie die ik heb gekregen, nu heb ik weer de moed om verder te gaan. Ik geloof nu ook dat wat je hebt voorspeld in de toekomst ligt. Ik houd de moed en we zullen het gaan meemaken, heel veel positieve liefde volle groetjes. Tot snel maar weer aan de tel.

Liefst,
Savannah lacey.




Ervaring van Savannah L met waarzegster Johannes   Ervaring van Savannah L met waarzegster Johannes   Ervaring van Savannah L geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Heb Johannes al vaak gesproken. Hij is heel integer liefdevol zuiver en geeft een vertrouwd gevoel. Hij heeft mij al met veel onderwerpen bijgestaan. Ik heb een heel groot vertrouwen in hem als medium. Hij kan mij altijd weer tot rust brengen en mij in mijn eigen kracht/energie zetten. Door hem voel ik mij veiliger.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes is echt een top medium. Bedankt voor de reading van afgelopen vrijdag. Je hebt me echt gekalmeerd, bevrijd van een situatie door handvaten en inzichten te geven. Ik hoop dat de voorspellingen zullen uitkomen.




Ervaring van Rashed met waarzegster Johannes   Ervaring van Rashed met waarzegster Johannes   Ervaring van Rashed geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Lieve Johannes, wat heeft u veel liefde in u en zoveel geduld. Ben zo blij dat u mij heeft mogen helpen. Wat ik als heel bijzonder heb ervaren toen ik u een andere keer belde dat u kon zien waar mijn vermiste kat uithing, hij ligt nu naast mij. Lieverd, bedankt voor alles.




Ervaring van Skyrah met waarzegster Johannes   Ervaring van Skyrah met waarzegster Johannes   Ervaring van Skyrah geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Beste Johannes,
Ik heb u zojuist gesproken. Was aangenaam verrast. U kon mij echt lezen.
Dank u wel voor de reading en voor het sturen van energie.
En heel fijn en lief dat u aan de hand van mijn foto nog een keer energie stuurt.
Heel dankbaar hiervoor.
Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Johannes   Ervaring van Karin met waarzegster Johannes   Ervaring van Karin geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hartelijk dank Johannes voor uw healing en de blokkades die u weer heeft weten op te heffen, ik laat snel weten, Wat voor een effect het heeft gehad, tot horens weer en een fijn weekend.

Zeer dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegster Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegster Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Fijne sterke energie een fijne reading gehad met duidelijke antwoorden. Bedankt. Liefs Romina.




Ervaring van Romina met waarzegster Johannes   Ervaring van Romina met waarzegster Johannes   Ervaring van Romina geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Bedankt voor uw geduld en de juiste antwoorden die ik mocht krijgen. Zoals ik u al zei ik ben helemaal rustig geworden door u. En dank voor de energie ik voelde het tintelen, het was een geweldige ervaring.




Ervaring van Rosa met waarzegster Johannes   Ervaring van Rosa met waarzegster Johannes   Ervaring van Rosa geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hartelijk Dank voor uw healing zo laat op de avond, lieve Johannes, laat u zeker weten
hoe het verder is verlopen, hoop u snel weer te mogen spreken

Fijne avond

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy girl met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy girl geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Dankjewel dat u mij energie hebt gegeven voor mijn blokkades zodat het weer kan gaan stromen bij mij.




Ervaring van Caro met waarzegster Johannes   Ervaring van Caro met waarzegster Johannes   Ervaring van Caro geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Het is uitgekomen wat er voorspeld is, ik kan nu weer mijn pad vervolgen. Johannes heeft een hele fijne geruststellende stem, ik word er heel relax van. Door zijn gaves zeg ik, een aanrader. Liefs van Sas.




Ervaring van Sas met waarzegster Johannes   Ervaring van Sas met waarzegster Johannes   Ervaring van Sas geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Eerlijk en fijn gesprek gehad. Johannes is heel eerlijk en heeft zoveel goeds kunnen doen. Ik kan nu dingen loslaten uit het verleden wat vast zat, door energie heeft Johannes mijn blokkades geopend en voel ik het weer stromen. Lieve Johannes, bedankt.




Ervaring van Bianca met waarzegster Johannes   Ervaring van Bianca met waarzegster Johannes   Ervaring van Bianca geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Zeer accuraat en duidelijk medium. Mijn complimenten Johannes. Dank je wel.

Grt C.




Ervaring van C met waarzegster Johannes   Ervaring van C met waarzegster Johannes   Ervaring van C geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden