Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Richard
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Zeker fijn om deze super heldervoelende consulent te spreken. Hij is to the point.




Ervaring van S met waarzegster Richard   Ervaring van S met waarzegster Richard   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met waarzegster Richard   Ervaring van muzikatje met waarzegster Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met waarzegster Richard   Ervaring van Carina met waarzegster Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hoi Joke

Vandaag heb ik jou gesproken, en het was een helder gesprek. Geen hulpmiddelen maar ziel spiegelen, heel prettig zoals je dat kan. Je bent zeker aan te bevelen en bel jou zeker nog terug als ik het mezelf weer gun.

Groetjes Richard




Ervaring van Joke met waarzegster Richard   Ervaring van Joke met waarzegster Richard   Ervaring van Joke geplaatst op 31 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hey Richard, het is de 2de maal dat ik u bel. Je bent echt geweldig. Je zegt het zoals het is. Je geeft inzichten over mezelf. Dank je voor de steun en vleugje humor is echt wel leuk, en kan weer verder je geeft me moed. Dank je. Groetjes Nancy
.




Ervaring van Nancy met waarzegster Richard   Ervaring van Nancy met waarzegster Richard   Ervaring van Nancy geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Goed gesprek, bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met waarzegster Richard   Ervaring van Henny met waarzegster Richard   Ervaring van Henny geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Richard . je bent echt Geweldig = )).
ik zat ff in een dip, waar je me zoo uithaalde . haha. ze praten echt niet over politiek. Groetjes van de Hooggevoelige .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Richard   Ervaring van Anoniem met waarzegster Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Dank voor je duidelijk en aardig gesprek van zojuist en de dingen die volgens jou nog op mijn weg gaan komen. Het is alleen nog een kwestie van tijd. Ben wel nieuwsgierig nu. Groetjes,Hannie.




Ervaring van Hannie met waarzegster Richard   Ervaring van Hannie met waarzegster Richard   Ervaring van Hannie geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met waarzegster Richard   Ervaring van Rishma met waarzegster Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Beste Richard,

Fijn gesprek met inhoud. Dank je voor je eerlijkheid en het rechtdoor zijn. Mieke.




Ervaring van M met waarzegster Richard   Ervaring van M met waarzegster Richard   Ervaring van M geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Dankjewel voor een goed gesprek. Mijn batterij was op.




Ervaring van Ladybug met waarzegster Richard   Ervaring van Ladybug met waarzegster Richard   Ervaring van Ladybug geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Richard beschikt over de heel bijzondere gave de beste versie van jezelf naar boven te halen, waarvan je zelf nog niet beseft ze in je te hebben. Daarbij kan hij zo een overload aan persoonlijke details aanreiken, dat je zijn adviezen wel ernstig moet nemen. Richard spreekt recht uit het hart maar blijft op objectieve afstand. Neem er nog de guitige humor bij en je krijgt een topconsult van een heel intelligent, integer man.




Ervaring van sophie met waarzegster Richard   Ervaring van sophie met waarzegster Richard   Ervaring van sophie geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Gisteravond laat Richard gebeld en hij begon tijdens het gesprek uit zichzelf een persoon te beschrijven en het klopte exact, een kippenvel moment. Als deze waarnemingen zo precies zijn dan heb ik alle vertrouwen in de toekomstvoorspelling van Richard. Voor deze man zijn 5 sterren te weinig.




Ervaring van Ineke met waarzegster Richard   Ervaring van Ineke met waarzegster Richard   Ervaring van Ineke geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Beste Richard, veel erkenning en bevestiging en veel gelachen, top.




Ervaring van Erna met waarzegster Richard   Ervaring van Erna met waarzegster Richard   Ervaring van Erna geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Ons kattin was een dikke week verdwenen.Richard zei dat ze terug zou komen. Beloofde speciaal deze revieuw te plaatsen als hij gelijk gehad. Dus hier is mijn positieve getuigenis. (Vermoed dat ze onvrijwillig ergens opgesloten geraakte) Bedankt Richard.




Ervaring van chris met waarzegster Richard   Ervaring van chris met waarzegster Richard   Ervaring van chris geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Wat een leuk gesprek heb ik met je gehad. Het klopte kon heel veel dingen plaatsen bel je gauw weer.




Ervaring van Wendy met waarzegster Richard   Ervaring van Wendy met waarzegster Richard   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Wat een super consult met zoveel herkenning en bevestiging. Letterlijke dingen die naar voren kwamen waarvan hij geen weet kon hebben. Vol vertrouwen de toekomst tegemoet.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Richard   Ervaring van Anoniem met waarzegster Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Beste Richard,

Via deze weg wil ik je erg bedanken voor het luisterend oor en je openheid dat je me geboden hebt terwijl ik mijn levensverhaal vertelde. Je wist me bij te sturen in details waarvan ik dacht dat je het onmogelijk kon weten. Dit gesprek had echt wel een wow factor. Tot later.




Ervaring van Agnes met waarzegster Richard   Ervaring van Agnes met waarzegster Richard   Ervaring van Agnes geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  De achterliggende dagen heb ik Richard gesproken en mij verbaasd over de beelden die hij doorkreeg. Alles klopt en hij weet je gerust te stellen, lekker positief met veel humor. Ik weet zeker dat de toekomst er heel mooi uit gaat zien. Richard is een aanrader als je ontspannen met iemand wilt praten.




Ervaring van Ineke met waarzegster Richard   Ervaring van Ineke met waarzegster Richard   Ervaring van Ineke geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hey Richard, zoals beloofd zal ik hier een getuigenis plaatsen. Je wist contact te leggen met mijn oma. Heel bijzonder wat je zag en doorkreeg. Het klopte allemaal. Het uur is voorbij gevlogen en heb met veel interesse je humor, meelevendheid in gesprek mogen meemaken. Deze man kan perfect invoelen. Wist te vertellen dat ik hooggevoelig ben en kreeg beelden door vanuit mijn verleden, heden en toekomst. Wil je een mooi, zuiver gesprek, bel Richard. Dankjewel topper.




Ervaring van Marieke met waarzegster Richard   Ervaring van Marieke met waarzegster Richard   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Bedankt voor alle handvatten. Ben benieuwd naar het pad wat je me vertelde. Wat weet je veel te vertellen Richard, Bedankt. Eveline.




Ervaring van Eveline met waarzegster Richard   Ervaring van Eveline met waarzegster Richard   Ervaring van Eveline geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Goede mediums zijn zeldzaam, maar Richard maakt er zeker deel van uit.




Ervaring van chris met waarzegster Richard   Ervaring van chris met waarzegster Richard   Ervaring van chris geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Richard ik heb je zojuist gesproken. Bedankt voor je inzichten en ik ga je op de hoogte houden. Lieve groet.




Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld met waarzegster Richard   Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld met waarzegster Richard   Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Wauw, Wauw, Wauw. wat heb ik genoten van ons gesprek. Zonder informatie gaf Richard mij antwoorden op mijn vragen en een kijkje op mijn dromen. Het was een zeer bijzonder consult. Zeer bijzonder, krachtig, inspirerend en ga zo maar door. Ik kan niet wachten om weer aan de beurt te komen. Je hebt mij echter geinspireerd om mijn dromen waar te gaan maken en andere vrouwen een hart over de riem te steken. Mijn Ziel begroet jouw ziel.




Ervaring van Ad. met waarzegster Richard   Ervaring van Ad. met waarzegster Richard   Ervaring van Ad. geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Richard is echt een topper. Superfijn en goed gesprek gehad. Hij weet ontzettend veel en is oprecht.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Richard   Ervaring van Yvonne met waarzegster Richard   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hoi Richard, hierbij plaats ik ook een getuigenis.
We spraken elkaar dinsdagavond 21 mei 2019 ivm mijn werksituatie en in het bijzonder over die vreemde collega. Het was een verhelderend als inspirerend gesprek. Mij werden dingen volop bevestigd door jou.
Vol bewondering, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van H. met waarzegster Richard   Ervaring van H. met waarzegster Richard   Ervaring van H. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  We spraken elkaar vanavond over mijn werksituatie. Sluit me volledig aan bij de voorgaande getuigenis. Richard luistert echt naar je, kan feilloos invoelen op mensen en situaties, pikt zelfs bijnamen van mensen op, die hij niet kan weten. Beschrijft situaties zo gedetailleerd alsof hij er zelf bij was.




Ervaring van M. met waarzegster Richard   Ervaring van M. met waarzegster Richard   Ervaring van M. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met waarzegster Richard   Ervaring van rudy met waarzegster Richard   Ervaring van rudy geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden