Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeremy
  Ervaring met waarzegster Jeremy
  Jeremy is heel rustig en geeft duidelijk uitleg. Ik was heel verbaasd over wat hij mij vertelde en dit klopte allemaal, zeker een aanrader
Dank u Jeremy.




Ervaring van Mylene met waarzegster Jeremy   Ervaring van Mylene met waarzegster Jeremy   Ervaring van Mylene geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Marie, je hebt het zoals altijd weer goed gezien. Je bent altijd snel en invoelend. Aardige vrouw die gewoon de beste is op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeremy
  Ervaring met waarzegster Jeremy
  Jeremy is rustig en enthousiast. Hij luistert goed naar je vragen en komt met zeer duidelijke uitleg van de kaarten. Zijn uitleg is verhelderend en je weet wat er speelt, waarom en wat er mee te doen. Zeker een aanrader.




Ervaring van H de kreek met waarzegster Jeremy   Ervaring van H de kreek met waarzegster Jeremy   Ervaring van H de kreek geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Ischa, soms mogen er mensen op mijn pad komen waar ik een heel mooi groot geschenk van mag ontvangen. Jouw onvoorwaardelijke liefde voor je medemens is niet te beschrijven in woorden. Jouw licht en liefde laat de duisternis verdwijnen en maakt plaats voor kracht moed en vertrouwen. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ingrid.




Ervaring van ingrid met waarzegster Isha   Ervaring van ingrid met waarzegster Isha   Ervaring van ingrid geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Geweldige vrouw, heel erg gelachen maar ze heeft me vooral verbaasd, uitspraken die zijn gedaan heeft ze letterlijk geciteerd. Bizar. Ben erg benieuwd hoe t verder zal gaan met de boom van een vent :).




Ervaring van Anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sorella
  Ervaring met waarzegster Sorella
  Dankjewel lieve Sorella voor de fijne consult die ik zojuist heb gehad.




Ervaring van Marijke met waarzegster Sorella   Ervaring van Marijke met waarzegster Sorella   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sorella
  Ervaring met waarzegster Sorella
  Wat een lieve vrouw. Helder en duidelijke consult gehad met hele goede tips echt een aanrader. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met waarzegster Sorella   Ervaring van Desiree met waarzegster Sorella   Ervaring van Desiree geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk, dinsdag gesproken over een vraag en vandaag komt het uit. Ook precies hoe ze zei dat het zou zijn. Ze is echt keigoed. Draait nergens omheen. Liefs.




Ervaring van Sarah met waarzegster Anouk   Ervaring van Sarah met waarzegster Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ana
  Ervaring met waarzegster Ana
  Net Mw. Ana gesproken, was heel prettig gesprek. Ik begon onrustig, naar mate het gesprek vorderde, werd ik rustig. Zij is puur echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met waarzegster Ana   Ervaring van Anoniem K met waarzegster Ana   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Wat ben je toch een fijne man om mee te praten. Je hebt mij en de kinderen zo goed geholpen om door deze moeilijke periode heen te Knokken. We zijn er nog niet maar met jouw hulp gaat dat vast een stuk rustiger. Ik maak mij minder zorgen door jouw heldere antwoorden en inzichten. Heel knap hoe je keer op keer weer gelijk hebt. Nu nog even afwachten of dit alles goed gaat uitpakken zoals je hebt voorspeld en de kindjes en ik eindelijk rust gaan krijgen om ons eigen leven op te bouwen.




Ervaring van Merei met waarzegster Beau   Ervaring van Merei met waarzegster Beau   Ervaring van Merei geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Hoi Charida, bedankt voor je lieve woorden en steun.




Ervaring van Rita met waarzegster Sharida   Ervaring van Rita met waarzegster Sharida   Ervaring van Rita geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Een aanrader, voelt heel goed je energie aan en wat er speelt.




Ervaring van Katrien met waarzegster Maakali   Ervaring van Katrien met waarzegster Maakali   Ervaring van Katrien geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Wat een supervrouw. Ik geloof haar. Ik heb een heel lang gesprek met haar gehad. Zij zei rake dingen en heeft mij weer moed gegeven voor de toekomst. Na een enorm zware tijd zal de zon weer voor mij gaan schijnen. Dank je wel Thaiss, ik laat het je weten of als het gaat lopen zoals jij zei. Xxx.




Ervaring van Pauline met waarzegster Thaiis   Ervaring van Pauline met waarzegster Thaiis   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Milla
  Ervaring met waarzegster Milla
  Bedankt voor je mooie reading. Liefs.




Ervaring van Brenda met waarzegster Milla   Ervaring van Brenda met waarzegster Milla   Ervaring van Brenda geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Milla  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeremy
  Ervaring met waarzegster Jeremy
  Heel rustig
Goede uitleg
Ben heel content
Alles wat er gezegd is geweest is tot nu toe uitgekomen.
Ik raad iedereen aan om contact op te nemen. Jeremy is een echte aanrader. TOP.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Jeremy   Ervaring van Sabrina met waarzegster Jeremy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk,

Ongelooflijk. Ik heb een week gewacht met dit berichtje omdat ik nog wat te verwerken had. Maar wil je bij deze erg bedanken voor alles. Iedere keer zie je goed wat er gebeurd en hoe, ongeacht het onderwerp. mensen, relaties, rechtzaken, werk, dieren,. noem maar op. Overal zit je er steeds boenk op. Zonder enige voorinformatie dan nog wel.

Dank je wel dat je je straffe gaven wilt delen met ons. Je bent er ook steeds op het juiste moment en blijft even geduldig tot ik het begrijp.

Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van e. met waarzegster Anouk   Ervaring van e. met waarzegster Anouk   Ervaring van e. geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Zeer lieve dame, je stelt je vraag je en krijg direct antwoorden. Ze is bovendien zeer eerlijk zal je niets naar de mond doen praten. zeker het bellen waard ik geef je een 10 moest dit hier kunnen.
Ik bel je zeker nogmaals op.

Liefs L.




Ervaring van Leyla met waarzegster Maakali   Ervaring van Leyla met waarzegster Maakali   Ervaring van Leyla geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Al jaren mijn vaste lijn. Altijd blij als ik je even heb gesproken. Je stelt me gerust en je zit vaak ook heel goed qua invoelen wat er speelt en gaat komen.

Thank you.




Ervaring van Chi met waarzegster Sara   Ervaring van Chi met waarzegster Sara   Ervaring van Chi geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Wauw lieve Annick en weer een spijker op zijn kop. Je gaf mij aan op te letten met de verbouwing omdat er vertraging op zou komen. Goed te kijken naar wat er op papier stond omdat het anders zo zou uitlopen en in een paar keer zou gebeuren i.p.v. in een keer.
Zojuist de aannemer gesproken en ja hoor. Vertraging. Ik weet dat alles weer goedkomt maar oei wat zat je er weer goed bovenop.
Dankjewel. Je bent echt de beste.




Ervaring van S met waarzegster Annick   Ervaring van S met waarzegster Annick   Ervaring van S geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Gisteren had ik je weer na een tijdje gesproken omdat je een tijdje geleden had gezien dat er iemand ingeluisd ging worden.en hoe hard het ook was.helaas was het waar. Gelijk aan het begin (de eerste minuut) van het gesprek moest ik zo huilen omdat je dingen zei die je niet kon weten zonder ook maar iets te hebben gezegd tegen je wat er speelde. Je bleef maar doorgaan met vertellen wat je zag zonder uberhaupt naar je kaarten of pendel te kijken en ik was in pure shock. Its a very tough cookie maar het is wat het is voor nu. Je zag ook mijn tante mijn opa en ik weet nu dat ik niet alleen ben in deze moeilijke situatie. Je hebt mij tools gegeven om weer even vooruit te kunnen. Sherlock.Ik kan je alleen maar vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor het gesprek gisteren. Wat zat jij raak met de dingen die je hebt gezegd en gezien. Je hoort mij snel weer. Liefs, personal scanner.




Ervaring van personal scanner met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van personal scanner met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van personal scanner geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Lieve Annicka,
Bedankt om naar mij te luisteren in deze moeilijke tijden van mijn leven. Je bent fantastisch. Ik zal een heerlijk ontspannend bad nemen om mijn energie te helpen op te laden. Liefs, Nu weet je wie ik ben. :).




Ervaring van Anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van Anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Amai amai amai van mijn sokken geblazen. Wat een talent, wat een natuur talent is washandje, alles klopte tot in het kleinste detail. Alleen maar bewondering voor. Een echte echte aanrader en 100 sterren waard. Probeer haar je zal azend versteld staan van haar kunnen. Voor mij alvast top.




Ervaring van Carine met waarzegster Isha   Ervaring van Carine met waarzegster Isha   Ervaring van Carine geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  nellekke je zag dat ik een mazzeltje kreeg en ja hoor vandaag kwam die mazzel.goed gezien .meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van italiano met waarzegster Nellekke   Ervaring van italiano met waarzegster Nellekke   Ervaring van italiano geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha,
Mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens
Liefs
M.




Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Het was helaas niet leuk wat u een (bijna) jaar geleden had gezien maar het is wel zo gegaan en U had het goed gezien .hoe moeilijk het is.wil ik u toch ontzettend bedanken en u gaat mij zeker weer horen. Veel knuffels Lisa (de dame die moest tanken).




Ervaring van anoniem met waarzegster Lisa   Ervaring van anoniem met waarzegster Lisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ana
  Ervaring met waarzegster Ana
  Dankjewel Ana voor het hele fijne gesprek.
Je bent heel begripvol, rustig, en kunt goed en snel invoelen.
Ik heb veel aan je gehad, en ga het mediteren doen.

Dankjewel, Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Ana   Ervaring van Karin met waarzegster Ana   Ervaring van Karin geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Hartelijk dank weer lieve Sara. Ik ga proberen mijn angsten en twijfels los te laten. Hopelijk komt F weer snel mijn kant op, maar zoals jij het vaker goed hebt vertrouw ik er nu ook op. Tot snel weer hopelijk. Liefs xxx F.




Ervaring van F met waarzegster Sara   Ervaring van F met waarzegster Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wow wow wow! Vorige week zei je dat er een man van werk weg zou gaan. Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.




Ervaring van Essie met waarzegster Isha   Ervaring van Essie met waarzegster Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Ysis wat ben je een ontzettend lieve vrouw.
Telkens ben ik weer verbaasd hoe goed jij dingen kunt aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, werk of financiŽn betreft je voorspellingen zijn tot heden altijd uitgekomen. Je wind er geen doekjes omheen zoals we dat in Nederland zeggen, maar je zegt waar het op staat. Dankjewel voor de fijne gesprekken en de rust die je geeft. Als je met vragen zit zeker Ysis bellen, want zij geeft je de antwoorden waar je naar opzoek bent. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met waarzegster Ysis   Ervaring van Naomi met waarzegster Ysis   Ervaring van Naomi geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sita
  Ervaring met waarzegster Sita
  Dank je wel Sita,

Je zag het allemaal heel goed, helaas werd de lijn verbroken opeens toen ik naar het werk vroeg. Maar laat je weten hoe het verder gaat, de reis naar Thailand wie weet.

Lieve groet, An.




Ervaring van An met waarzegster Sita   Ervaring van An met waarzegster Sita   Ervaring van An geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vlinder
  Ervaring met waarzegster Vlinder
  ze voelt veel aan, ze voelt ook aan waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe dat een invloed heeft op het heden, ook het verleden de oorzaak van je reactie, ik vind haar goed wat betreft het invoelen van je situatie.




Ervaring van anoniem met waarzegster Vlinder   Ervaring van anoniem met waarzegster Vlinder   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vlinder  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Ik ben het helemaal eens met de andere getuigenissen. Sonja je bent keigoed. Klopt wat jij ziet en voorspellingen komen uit. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sonja   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Voor jou een getuigenis die je echt verdient. Je vraagt er nooit om en ik denk er nooit aan.
Jij hebt mij zo geweldig geholpen met een heleboel zaken zonder mening en heel liefdevol. Door jouw hulp is alles weer de goede richting op gegaan. Ik geloofde er niet in maar jij wel. Dank je wel voor je geduld en inzichten. X.




Ervaring van M met waarzegster Mari Elena   Ervaring van M met waarzegster Mari Elena   Ervaring van M geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Sorry, dat ik plots wegviel mij krediet was op, toch bedankt voor de mooi reading, en zal je zeker nog bellen.




Ervaring van anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden