Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-online.net


  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Nederland geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Lieve Marya, jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Cindy met waarzegster Marya   Ervaring van Cindy met waarzegster Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Lieve Negillia
Bedankt voor je geduld je kon me precies uitleggen wat er speelde. Ik neem zeker weer contact met jou op want je bent een topper.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Negilia   Ervaring van Ingrid met waarzegster Negilia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Moeilijk te pakken. maar de reden ervan is ook evident. met name haar accuraatheid.




Ervaring van Fons met waarzegster Nellekke   Ervaring van Fons met waarzegster Nellekke   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Steeds weer komen haar voorspellingen uit. Soms is het effe wachten, maar komen doen ze.




Ervaring van Fons met waarzegster Louisa   Ervaring van Fons met waarzegster Louisa   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nelleke, zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdwenen de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. Ik had niet durven dromen dat de rust in mij zo snel terug zou keren. Geen enkel medicijn en geen enkele therapeut hadden dit voor elkaar gekregen in ??n gesprek. Ik ga die rust koesteren en ik heb het gevoel dat ik alles nu gewoon op me af kan laten komen. Zo blij dat ik jou gevonden heb. Je bent een geschenk uit de hemel.




Ervaring van Lies met waarzegster Nellekke   Ervaring van Lies met waarzegster Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdween de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. En was er instant rust. Bedankt, lieve Nelleke.




Ervaring van Lies met waarzegster Nellekke   Ervaring van Lies met waarzegster Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola, helaas tijd was om.
Heb je niet kunnen bedanken.
Dankje wel voor je tijd en aandacht.
Hopelijk komt het uit.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Carola   Ervaring van Daphne met waarzegster Carola   Ervaring van Daphne geplaatst op 16 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve Lola, je had het goed gezien met die naam en ik had geen woord tegen je gezegd. Super goed van je. Je hoort mij heel snel weer. Dikke knuffel, bellertje.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lola   Ervaring van anoniem met waarzegster Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Ik ben onder de indruk van Yourah, ze heeft een aantal voorspellingen haarscherp aangevoeld. Daarnaast is ze rustig en fijn om mee te praten. Ik wil haar zeker aanraden.
Reggy.




Ervaring van Reggy met waarzegster Yuorah   Ervaring van Reggy met waarzegster Yuorah   Ervaring van Reggy geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Devi
  Ervaring met waarzegster Devi
  Dankjewel Devi.

Lief warm en goed medium.
Die je echt wilt helpen.

Groetjes van de softie, die wel sterk is :)
Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Devi   Ervaring van Karin met waarzegster Devi   Ervaring van Karin geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Wat een topper ben jij je zit er weer pal op de tijd zonder iets te zeggen wist jij mij alles te vertellen een paar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ik kijk uit naar de anderen voorspellingen die jij vertelde waar ik niet aan twijfel het mooiste aan jou is voelt vertrouwd en oprecht dankje voor alles gr chilly hoop tot snel .




Ervaring van Sylvia met waarzegster Lola   Ervaring van Sylvia met waarzegster Lola   Ervaring van Sylvia geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve Lola zoals altijd had je gelijk ik ben super blij met jou hulp groetjes Stella .




Ervaring van Stella met waarzegster Lola   Ervaring van Stella met waarzegster Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Heb zoveel aan haar. Ze is echt een topper lola. Het duurt even voor ik haar te pakken krijg maar als ik haar te pakken krijg dan heb ik er ook echt wat aan. Zo aardig lief en aards en niet onnodig lang. Lo ongelofelijk hoe jij in zo een korte tijd mij dingen verteld.




Ervaring van Floor met waarzegster Lola   Ervaring van Floor met waarzegster Lola   Ervaring van Floor geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Graag wil ik u van harte danken voor het zeer bijzonder mooie gesprek van daarnet (15/10). Ik ervaarde erkenning van mijn essentie en dit op een zeer liefdevolle manier. U bracht licht, kleur, beweging en verbinding, heel waardevol en ontroerend mooi.




Ervaring van Myriam met waarzegster Marja   Ervaring van Myriam met waarzegster Marja   Ervaring van Myriam geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  3 weken geleden contact gehad met Lola en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Bart.




Ervaring van Bart met waarzegster Lola   Ervaring van Bart met waarzegster Lola   Ervaring van Bart geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuki
  Ervaring met waarzegster Yuki
  Nou Yuki, heb jou paar dagen geleden gesproken. Je zei dat je twijfelde of ik die baan zou krijgen. Ik ben idd afgewezen. Je zei dat er iets beters en passend op mijn pad zal komen en daar heel blij mee zal zijn. Ik houd je op de hoogte. XXX.




Ervaring van J met waarzegster Yuki   Ervaring van J met waarzegster Yuki   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve lolal wat heb jij me verbaasd je zei dat ik een ex kon verwachten en jahoor moest de reddende engel spelen zoals je zei je zei binnen 3 dagen nou het klopt dag 2 meneer aan de telefoon.




Ervaring van Inge met waarzegster Lola   Ervaring van Inge met waarzegster Lola   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Lieve Daisy, tijd gaat zo snel grrr.
Dankje je wel weer voor je tijd en steun.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Daisy   Ervaring van Daphne met waarzegster Daisy   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Al jaren heb ik het geluk deze topmadam te kennen. Elke keer opnieuw heeft ze het bij het rechte eind. Met veel liefde (en soms veel geduld) staat ze voor me klaar. No nonsense, niet nodeloos tijd rekken, to the point en (het belangrijkste) wat ze zegt komt ALTIJD uit xxx.




Ervaring van Em met waarzegster Anouk   Ervaring van Em met waarzegster Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster May Kensley
  Ervaring met waarzegster May Kensley
  Dankjewel voor een interessant gesprek.
Ik ga zeker aan de slag met mijn gaven.
Ik weet dat ze er zijn en dat het kan.
Go with the flow
Liefssss.




Ervaring van Christa met waarzegster May Kensley   Ervaring van Christa met waarzegster May Kensley   Ervaring van Christa geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Over deze lieve vrouw schrijf ik direct een getuigenis.
Niet alleen ontzettend lief en zeer toegankelijk, maar ook super duidelijk.
Door haar heb ik nu echt vertrouwen dat het goedkomt.

Ik ben haar zeer dankbaar.

Veel liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve Lola, tijdje geleden heb ik jou echt vaak moeten bellen vanwege de ruzie tussen mij en S. Maar jij bleef erin geloven dat hij terugkomt. Ik heb heel veel geduld moeten hebben. En de laatste keer zag je dat hij terugkomt begin van herfst periode, je had iets met de herfst. En jaaaahoor juist op de eerste dag van de herfst is hij teruggekomen.
Jou voorspelling en tijdsaanduiding is precies uitgekomen zoals jij het zei. je bent ook super lief en geduldig.
Dankjewel lieve Lola veel liefs K.




Ervaring van K met waarzegster Lola   Ervaring van K met waarzegster Lola   Ervaring van K geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Woow Donna, uw voorspelling is uitgekomen. Vanavond komt hij langs ik wil het vervolg horen Donna. Hij heeft haar verlaten en voor mij gekozen zei hij gisteren. Bedankt Donna.




Ervaring van Lina met waarzegster Donna   Ervaring van Lina met waarzegster Donna   Ervaring van Lina geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Desteny. Ze is erg lief en wist me precies te zeggen hoe degene in elkaar zit waar ik over belde. Alles klopte, Ik hou contact erg bedankt voor alles.veel liefs, Akoes.




Ervaring van Akoes met waarzegster Desteny   Ervaring van Akoes met waarzegster Desteny   Ervaring van Akoes geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha, een paar maanden geleden heb ik je gecontacteerd en had een vraag over een foto. Ik vroeg je bevindingen en u zei me dat ik met een andere man in het leven zou verder gaan. Ik schrok enorm want ik had nooit gedacht dat dit me ooit nog zou overkomen. En toch is het jouwe uitgekomen tegen al mijn verwachtingen in. Op ons laatste consult was je weer gedurfd ..ik houd het weer niet voor mogelijk maar dit keer spreek ik je niet meer tegen en volg jou raad zorgvuldig op ook al loopt het niet van een leien dakje. Nogmaals duizend maal dank om me te hebben geholpen met de juiste keuzes te maken.




Ervaring van AS met waarzegster Isha   Ervaring van AS met waarzegster Isha   Ervaring van AS geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Catharina
  Ervaring met waarzegster Catharina
  De muziek sloeg over hoor tijdens het eerste nummer en ik moest keihard lachen. Iedereen verbaast achterom kijken. Kon ik ze het pas bij het laatste nummer tijdens mijn speech vertellen.




Ervaring van G met waarzegster Catharina   Ervaring van G met waarzegster Catharina   Ervaring van G geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabina
  Ervaring met waarzegster Sabina
  Wat een aangename vrouw ga je zeker nog bellen bedankt van de info heeft me veel verteld. Kijk al uit naar de toekomst dankjewel.




Ervaring van Vlinder met waarzegster Sabina   Ervaring van Vlinder met waarzegster Sabina   Ervaring van Vlinder geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Lieve Chantal
Wat ben ik blij jou te kennen en ik heb hoop bij jou ook heb ik angst maar jij bent er steeds voor me. Het is je niet te veel dat ik je bel. Veel respect heb ik voor je. Ik wacht nu zes maanden hoop dat het nu vlug gebeurt. Dag Lieve Chantal.




Ervaring van Maggy met waarzegster Chantal   Ervaring van Maggy met waarzegster Chantal   Ervaring van Maggy geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  Lieve Dinah,
Zonet met jou gesproken.
Wat zag je de dingen goed.
Je bent ook een lieverd.
Ik hoop idd dat de buurvrouw weg gaat hahaha

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Dinah   Ervaring van Daphne met waarzegster Dinah   Ervaring van Daphne geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Beste Karine, je hebt 1 maand geleden een aantal voorspellingen gedaan. Er zijn al 3 voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat de rest ook uit komt. Ik hou je op de hoogte en bedankt voor alle fijne gesprekken. Gr, V .




Ervaring van V met waarzegster Karine   Ervaring van V met waarzegster Karine   Ervaring van V geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lyndi
  Ervaring met waarzegster Lyndi
  Wijs en duidelijk medium. Heldere inzichten die ook goed worden verklaard en in verband gebracht met hetgeen je zelf wel weet. De adviezen die Lyndi daarbij geeft voelen dan ook als zeer betrouwbaar aan. Dank voor de mooie reading.




Ervaring van Jon met waarzegster Lyndi   Ervaring van Jon met waarzegster Lyndi   Ervaring van Jon geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een aanrader. Voorspelling die zij bij me heeft gedaan is uitgekomen. Het kan nu enkel nog beter gaan, ik kijk er al volledig naar uit. Dank u.




Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Een echt toppertje een echte aanrader ik zat echt in de put je zei je naam word gezuiverd en het is uitgekomen bedankt
Sandra xxx.




Ervaring van Sandra met waarzegster Desteny   Ervaring van Sandra met waarzegster Desteny   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Nelleke een echte aanrader hier op de lijn ni normaal. Je voorspelde mij vanmorgen hoe de sollicitatie ging verlopen en je zat er bonk op ook al is mijn frans zo slecht het is verlopen zoals je voorspelde spontaan en heb er echt van genoten ni normaal, je zei me dat ik uit 2 jobs ging moeten kiezen en daarna kreeg ik telefoon voor nog een andere job waar ik direct aan de slag mag dit is btw niet de enige voorspelling dat uitgekomen is man je voelt de dingen zo goed aan, hopelijk komen de andere dingen die je voorspelde ook snel uit.




Ervaring van AS met waarzegster Nellekke   Ervaring van AS met waarzegster Nellekke   Ervaring van AS geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Zeer zuivere medium, u bent echt geweldig in hoe alles uitlegt en binnen krijgt. u aanpak is zeer helder en oprecht. ik ben heel blij dat ik u ben tegen gekomen in mijn leven en ik ben dankbaar voor uw oprechtheid, uw zuiverheid en uw werkwijze zijn van hoog niveau en daarom lieve Mari Elena. U krijgt meer als 10 sterren van mij. Mari Elena is een betrouwbare, zeer zuivere medium die er geen doekjes om windt en zij is zeer zeker aan te raden. Dank u wel voor alles mijn lieve schat. ik stuur u heel veel licht en liefde lieverd. hele dikke knuffel van het watermannetje.




Ervaring van B met waarzegster Mari Elena   Ervaring van B met waarzegster Mari Elena   Ervaring van B geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-online.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden